Wijziging papierinzameling Geesteren

De afgelopen jaren vond de papierinzameling van muziekvereniging St. Caecilia plaats via permanent geplaatste containers in Geesteren. Vanwege het ontbreken van een geschikte containerplaats blijkt het helaas niet mogelijk te zijn om in de toekomst de continue inzameling van papier voort te zetten. De muziekvereniging is Tuincentrum Heerdink dan ook zeer erkentelijk voor de mogelijkheid om daar iedere week een container te mogen plaatsen.

Inwoners van Geesteren kunnen per 5 maart in de oneven weken op zaterdag tussen 8.00 en 12.00 hun oud papier brengen via de Achterpoolsweg.


UPDATE:
Vanaf 1 juni 2022 kan er iedere zaterdag tussen 8.00 en 12.00 uur papier worden gebracht bij Tuincentrum Heerdink aan de kant van de Achterpoolsweg.

Een vrijwilliger van St. Caecilia is op de containerplaats aanwezig voor toezicht, aanwijzingen en vragen. Muziekvereniging St. Caecilia vraagt alle inbrengers van oud papier om de nieuwe plek netjes te houden.

Voor de meest actuele informatie klik hier.


Geplaatst op

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *