Opleiding

Sinds januari 2017 zijn alle muziekverenigingen binnen de gemeente Tubbergen een samenwerking aangegaan met de Kaliber Kunstenschool. Dit houdt in dat elke muziekvereniging niet alleen lessen aanbiedt op blaas- en slagwerkinstrumenten, maar ook op bijvoorbeeld gitaar en piano. De lessen worden gegeven door docenten van Kaliber Kunstenschool.

Wil jij ook lessen volgen op een instrument? Neem dan contact op met onze secretaris Anne Vissia (info@stcaeciliageesteren.nl). Zij bespreekt de mogelijkheden en zorgt voor de aanmelding bij de juiste docent binnen Kaliber Kunstenschool. Het is mogelijk eerst een proefles te volgen. Na aanmelding nemen onze jeugdcoördinatoren het over. Iris Lenferink begeleidt onze slagwerkleerlingen en Hilde Harmelink begeleidt de fanfareleerlingen en leerlingen op overige instrumenten. Kies je voor een fanfare- of slagwerkinstrument? Dan biedt St. Caecilia een korting: We willen natuurlijk graag nieuwe leden binnen onze fanfare en slagwerkgroep verwelkomen!

Buiten de individuele lessen organiseren St. Caecilia en Kaliber Kunstenschool ook elk jaar een eenjarige cursus op blokfluit. Een mooie muzikale basis met daarna een eventuele overstap op een instrument.

Kijk voor meer informatie op www.kaliberkunstenschool.nl/tubbergen

We bieden jeugdleden de mogelijkheden om een kwalitatief goede en gekwalificeerde muzikale opleiding te volgen. Fanfare- en slagwerkleerlingen bieden we een instrument in bruikleen. Dit alles tegen bijzonder gunstige tarieven! Natuurlijk doelen we met nieuwe leden niet alleen op jeugdleden. Ook volwassenen worden uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden die we kunnen bieden m.b.t. een muzikale opleiding. Daarnaast staat onze vereniging zeker open voor mensen die in het verleden lid zijn geweest, door omstandigheden zijn gestopt, en er nu weer aan denken en zin hebben om hun hobby weer op te pakken. Twijfel niet en neem contact op!

U kunt contact opnemen met Anne Vissia via info@stcaeciliageesteren.nl of via onze ‘contact‘ pagina.