Start nieuw cursusjaar

De zomervakantie zit er weer op en ook voor de leden van St. Caecilia Geesteren zijn de repetities en lessen weer begonnen. Heb jij ook zin om een muziekinstrument te leren bespelen? Lijkt het je leuk om noten te leren? Dan ben je bij muziekvereniging St. Caecilia op de goede plek! St. Caecilia biedt de volgende mogelijkheden:

Voor kinderen uit groep 3 en 4 bieden wij de cursus ‘de muziektrein’. Een cursus van een jaar waarin kinderen leuke liedjes leren zingen en muziek te maken op slaginstrumenten, blokfluit, keyboard of klokkenspel.

Voor kinderen uit groep 4, 5 en 6 bieden wij de cursus ‘basisblokfluit’. Een cursus van een jaar waarin kinderen noten leren lezen en een blokfluit leren bespelen.

Beide cursussen worden gegeven in samenwerking met Kunsten School Kaliber. De lessen duren (afhankelijk van de groepsgrootte) 30 of 45 minuten. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je aan te melden voor het leren bespelen van een fanfare- of slagwerkinstrument. In overleg kan er een proefles worden gevolgd waarin bekeken wordt welk instrument het beste bij jou past.

Op zoek naar meer informatie of wil jij je opgeven? Neem dan contact op met onze secretaris Anne Vissia (0546-842097) of mail naar info@stcaeciliageesteren.nl


Geplaatst op

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *