Caecilia meets Aloysius

Popconcert ‘Caecilia meets Aloysius’ op dinsdag 16 juni 2015

In februari is muziekvereniging St. Caecilia op basisschool St. Aloysius in Geesteren gestart met het project ‘Caecilia meets Aloysius’. In dit project verzorgt de muziekvereniging drie lessen voor de kinderen uit de groepen 5 tot en met 8. Een nieuwe kennismaking met de vereniging staat hierbij centraal. De vereniging laat zien dat muziek maken heel cool en gaaf is. In het project wordt toegewerkt naar een popconcert op dinsdag 16 juni waarbij de kinderen met de muziekvereniging optreden. Iedere groep heeft een eigen lied geleerd dat ze tijdens het popconcert laat horen. Popsongs als Hoe, Ik neem je mee, One way or another, Wings en Rolling in the deep vormen hiervoor het repertoire. Het concert begint om 19 uur in Zaal Kottink te Geesteren. Alle kinderen van school, ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden worden van harte uitgenodigd voor popconcert ‘Caecilia meets Aloysius’!

U kunt de foto’s hier bekijken.


Geplaatst op

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *