Voorjaarsconcert

Op zondag 15 maart heeft muziekvereniging st. Caecilia een voorjaarsconcert gegeven bij zaal Kottink. De fanfare opende het concert met de ‘Strauss medley’. Hierna wisselden de fanfare en slagwerkgroep elkaar af. Zij speelden nummers als ‘Yellowstone Choral’, ‘Hoe’, ‘Time Machine’ en ‘a funky feeling’. Eén van de hoogtepunten was het nummer ‘Miracle’, waarbij Marieke Oude Avenhuis de zang verzorgde. 4 van onze leden werden door wethouder Roy de Wite gehuldigd voor hun jarenlange inzet. Hilde Harmelink, Rony Bekhuis en Marieke Oude Avenhuis voor een 12,5 jarig lidmaatschap en Mark Ophof voor een 25 jarig lidmaatschap. Na de pauze speelde ons jeugdorkest onder leiding van Wim Booij. Gastspeler bij de slagwerkgroep was Nico Velthuis, die bij het nummer ‘Rhytm Fever’ de basgitaar bespeelde. St. Caecilia kijkt met een tevreden gevoel terug op een gezellig voorjaarsconcert. Foto’s van deze ochtend zijn te vinden onder het kopje media.


Geplaatst op

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *