Donateursavond

Op 13 april was de jaarlijkse donateursavond van muziekvereniging st. Caecilia. Het thema was Amerika. Zowel de aankleding van de zaal als de kleding van de muzikanten en de nummers van de fanfare en de slagwerkgroep was hier op afgestemd. Met nummers als ‘country roads’, ‘Antonin’s new world’ en ‘barbers in tha house’ raakte al gauw het gehele publiek enthousiast. Een bijzonder moment was de huldiging van Gerrit en Mariët Oude Avenhuis, beiden 50 jaar lid van de vereniging. Zij werden door 2 bijzondere muzikanten (zie foto) naar voren gehaald en zijn gehuldigd door wethouder Ophof. Het was een fantastische avond die nog tot in de late uurtjes gezellig bleef.

U kunt de foto’s hier bekijken.


Geplaatst op

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *