Blokfluitdiploma’s

Acht blokfluiters van muziekvereniging St. Caecilia hebben onlangs hun blokfluitdiploma behaald. De diplomauitreiking werd feestelijk omlijst met een miniconcert op 19 december. Aan dit concert deden alle jeugdonderdelen van de muziekvereniging mee.

Het B-orkest o.l.v. Marjon Weerink opende het concert met een aantal door haarzelf geschreven nummers. Vervolgens was het de beurt aan de, toch wel wat zenuwachtige, blokfluiters. Trots lieten ze de aanwezige (groot)ouders, broertjes en zusjes horen wat ze allemaal hadden geleerd. Dat de blokfluiters heel wat in hun mars hebben, bleek toen blokfluitlerares Norma Edens vertelde dat iedereen was geslaagd.

Het miniconcert werd afgesloten door de jeugdslagwerkgroep o.l.v. Ivar Veltmaat. Ook zij lieten horen dat ze goed op weg zijn om een slagwerkdiploma te behalen.

U kunt de foto’s hier bekijken.


Geplaatst op

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *