Kerstconcert

Op zondag 16 december heeft het jaarlijkse kerstconcert plaatsgevonden. Dit concert wordt al jaren in samenwerking met jongerenkoor Carpe Diem georganiseerd. Dit jaar werd het kerstverhaal in het Twents verteld door Huub Wolberink. Dit verhaal werd afgewisseld met muziek en zang.

Zowel bekende (can you feel the love tonight en do they know it’s christmastime) als onbekende nummers waren te beluisteren. Bijzonder was het nummer ‘Gabriella’s song’, waarbij de fanfare speelde en Carien Oude Lashof de zang op zich nam. De bezoekers werden uitgenodigd om de fanfare en het koor te ondersteunen bij een tweetal samenzangen.

Het gemengd koor uit Geesteren, onder leiding van José Wesselink, was dit jaar gevraagd als gastoptreden. Zij verzorgden de muzikale opluistering bij binnenkomst van de bezoekers en zongen tijdens het concert een aantal nummers, waaronder ‘o holy night’, met solozang door André Krone.


Geplaatst op

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *