Nieuws

Voorjaarsconcert
  • Zondag 3 april 2016

Voorjaarsconcert

Vanmorgen hebben we een sfeervol en gezellig voorjaarsconcert gegeven. Iedereen bedankt voor de komst en tot snel! Om de gemaakte foto's te bekijken kunt u hier klikken !

Lees meer
Kerstconcert
  • Maandag 21 december 2015

Kerstconcert

Afgelopen zondag 20 december heeft het jaarlijkse kerstconcert plaatsgevonden in de Pancratiuskerk in Geesteren. Jongerenkoor Carpe Diem en Muziekvereniging St. Caecilia hebben hun best gedaan iedereen in de kerststemming te brengen met stemmige muziek en Gerard Hesselink heeft daarbij het eeuwenoude kerstverhaal vertelt. Klik hier voor een aantal foto's.

Lees meer
Kerstconcert Geesteren
  • Zondag 13 december 2015

Kerstconcert Geesteren

aankondiging kerstconcert 2015.pdf Op 20 december as. vindt het kerstconcert plaats in de Pancratiuskerk in Geesteren. De aanvang is 16.30u. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen. Jongerenkoor Carpe Diem en muziekvereniging st. Caecilia gaan hun best doen iedereen in de kerststemming te brengen met stemmige muziek en Gerard Hesselink zal het eeuwenoude kerstverhaal vertellen.

Lees meer
Sinterklaas (Geesteren)
  • Zondag 15 november 2015

Sinterklaas (Geesteren)

Sinterklaas is weer aangekomen in Geesteren. Op zondag 15 november kwam hij op een wel heel bijzondere manier ons dorp binnen (zie foto's). Muziekvereniging St. Caecilia haalde de Sint het dorp binnen en brachten hem naar Erve Kampboer. Daar wachtten prins Martin en adjudant Bas hem op. ......

Lees meer

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media

Steun via SponsorKliks

Sponsorkliks Logo