Nieuws

Donateurskaartverkoop
  • Maandag 7 november 2016

Donateurskaartverkoop

Deze week kunnen onze leden bij u aan de deur komen voor de jaarlijkse verkoop van de donateurskaart. Met de koop van een donateurskaart draagt u bij aan het voortbestaan van onze vereniging. Bedankt voor uw bijdrage!

Lees meer
Swing Oamd 2016
  • Zaterdag 1 oktober 2016

Swing Oamd 2016

De Swing Oamd van 2016 zit er weer op. Het was een uiterst gezellige avond waar we met zijn allen zeer van genoten hebben. We zien iedereen graag volgend jaar weer !

Lees meer
Aankondiging Swing Oamd 2016
  • Dinsdag 6 september 2016

Aankondiging Swing Oamd 2016

Dit jaar wordt door ons voor de 2e keer de Swing Oamd georganiseerd. Op deze avond zal onze muziekvereniging een mooi stuk muziek ten gehore brengen. Er is een gevarieerd programma samengesteld dat afgewisseld zal worden met The Piano House, Lisan Bekhuis en DJ Emiel Hendriks. De slagwerkgroep en de fanfare zullen ondersteunt worden door Frank en Rob Potijk, het welbekende duo Gewoon Gezellig en Rob Hilgerink We maken er wederom een gezellige avond van. Datum: 1 oktober 2016 Locatie: Zaal Kottink te......

Lees meer
Deelname fanfare aan Dedemfestival
  • Zondag 12 juni 2016

Deelname fanfare aan Dedemfestival

Gisteren hebben we met de fanfare een fantastisch resultaat behaald op het van Dedemfestival. We hadden de eer om zaterdagmorgen de muzikale aftrap te verrichten van het tweede editie van het Dedemfestival. 's Avonds hebben we op het fantastische resultaat gevierd met een bbq. Klik hier voor foto's.

Lees meer

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media

Steun via SponsorKliks

Sponsorkliks Logo