Nieuws

Aankondiging Limonadeconcert 5 feb.
  • Zondag 22 januari 2017

Aankondiging Limonadeconcert 5 feb.

Zondag 5 februari wordt door het B-orkest van onze muziekvereniging een limonadeconcert georganiseerd voor de groepen 3 t/m 8. Locatie: Erve KampboerAanvang: 10.30 uur.

Lees meer
Voorstellingen Regimentsfanfare
  • Zondag 27 november 2016

Voorstellingen Regimentsfanfare

Voorstellingen Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers Afgelopen vrijdag verzorgde de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers op uitnodiging van muziekvereniging St. Caecilia twee voorstellingen voor alle leerlingen van de Aloysiusschool. De groepen 1 tot en met 4 bezochten de voorstelling 'Held?!. Deze voorstelling was een verhaal over de avonturen van ridder Ruben (zie kleurplaat). In het verhaal werd ingegaan op de thema's oorlog en vrede. Het verhaal werd muzikaal omlijst door het orkest. De voorstelling werd afgesloten met een medley van......

Lees meer
Intocht Sinterklaas Geesteren 2016
  • Zondag 13 november 2016

Intocht Sinterklaas Geesteren 2016

Sinterklaas is weer aangekomen in ons land. Vandaag is hij onder begeleiding van onze muziekvereniging in Geesteren verwelkomd. Hieronder een paar foto's van deze gebeurtenis. Voor meer foto's, klik hier.

Lees meer
Donateurskaartverkoop
  • Maandag 7 november 2016

Donateurskaartverkoop

Deze week kunnen onze leden bij u aan de deur komen voor de jaarlijkse verkoop van de donateurskaart. Met de koop van een donateurskaart draagt u bij aan het voortbestaan van onze vereniging. Bedankt voor uw bijdrage!

Lees meer

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media

Steun via SponsorKliks

Sponsorkliks Logo