Nieuws

Feestavond
  • Zaterdag 24 november 2012

Feestavond

De jaarlijkse feestavond van muziekvereniging st. Caecilia werd gehouden op zaterdag 24 november.Alle leden, van jong tot oud, waren uitgenodigd bij zaal Kottink te Geesteren. De organisatie, Gerard en Mariél Velthuis en Gerard en Irma Lenferink, had groepen gemaakt. Deze groepen gingen, gewapend met een lijstje, op pad om foto's in verschillende situaties te makengemaakt. Zo moest elke groep met een gezin uit Geesteren een polonaise lopen en moest er een eitje worden gebakken. Hierna werd het resultaat van deze opdrachten met alle groepen bekeken. Het was......

Lees meer
Sinterklaas
  • Zondag 18 november 2012

Sinterklaas

Sinterklaas is op 18 november in Geesteren aangekomen. St. Caecilia liep voorop in de stoet en bracht hem naar zaal Kottink, waar hij door prins Thomas en adjudant Coen werd ontvangen. Onder begeleiding van sinterklaasliedjes door de muziekvereniging gingen een heleboel ouders met kinderen daarna naar binnen bij zaal Kottink om de aankomst van sinterklaas te vieren.

Lees meer

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media

Steun via SponsorKliks

Sponsorkliks Logo