• Dinsdag 1 maart 2022

Wijziging papierinzameling Geesteren

De afgelopen jaren vond de papierinzameling van muziekvereniging St. Caecilia plaats via permanent geplaatste containers in Geesteren. Vanwege het ontbreken van een geschikte containerplaats blijkt het helaas niet mogelijk te zijn om in de toekomst de continue inzameling van papier voort te zetten. De muziekvereniging is Tuincentrum Heerdink dan ook zeer erkentelijk voor de mogelijkheid om daar iedere week een container te mogen plaatsen.

Inwoners van Geesteren kunnen per 5 maart in de oneven weken op zaterdag tussen 8.00 en 12.00 hun oud papier brengen via de Achterpoolsweg.


UPDATE:
Vanaf 1 juni 2022 kan er iedere zaterdag tussen 8.00 en 12.00 uur papier worden gebracht bij Tuincentrum Heerdink aan de kant van de Achterpoolsweg.

Een vrijwilliger van St. Caecilia is op de containerplaats aanwezig voor toezicht, aanwijzingen en vragen. Muziekvereniging St. Caecilia vraagt alle inbrengers van oud papier om de nieuwe plek netjes te houden.

Voor de meest actuele informatie klik hier.


Wijziging papierinzameling Geesteren

Muziekvereniging
St. Caecilia

St. Caecilia is een muziekvereniging die in 1928 is opgericht. De vereniging bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden en is opgedeeld in een fanfare, slagwerkgroep, de jeugdorkesten voor fanfare en slagwerk en een blokfluitgroep. Plezier en uitdaging staan bij onze vereniging centraal. Het volgen van een muzikale opleiding wordt gestimuleerd, om het beste naar boven te halen. Er is binnen de vereniging respect voor elk niveau.

Volg ons op social media

Steun via SponsorKliks

Sponsorkliks Logo